لوگوی سیستم یار

سیستم یار

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
کتاب 1300 آموزش زبان انگلیسی با متد نیروی هوایی جمهوری اسلامی

دوره آموزش آنلاین کتاب ۱۳۰۰ نیروی هوایی جمهوری اسلامی

کتاب ۱۳۰۰ دوره آموزش زبان آمریکایی (American Language Course) سومین کتاب از دوره مقدماتی (Elementary Phase) شامل ۳۲۶ صفحه مطلب آموزشی کاربردی و ۱۰ درس آموزش زبان انگلیسی (با رویکرد آمریکایی) می باشد؛ این کتاب ادامه آموزشهای ارایه شده در کتاب قبلی (کتابهای ۱۱۰۰ و ۱۲۰۰) بوده و از ساختار مشابهی برخوردار است.

در صورتی که زبان آموزان دو کتاب قبلی را به خوبی مطالعه کرده و نوارهای صوتی آنها را با دقت گوش کرده باشند، می توانند با ادامه مفاهیم، ساختارها و مطالب ارایه شده در این کتاب، تبحر و مهارت (Proficiency) خوبی در مکالمه زبان انگلیسی به دست آورده و در موقعیت های مختلف، به مکالمه انگلیسی می پردازند.

در کتاب ۱۳۰۰، حجم و تعداد متنهای ریدینگ هر درس باز هم بیشتر شده و همچنین تعداد مکالمات موقعیتی بیشتری با زبان آموزان تمرین می شود.

همانند کتاب قبلی این دوره، کتاب ۱۳۰۰ نیز با تعداد ۳۰ نوار از قبل ضبط شده (Prerecorded Tapes) همراه شده است تا زبان آموزان بتوانند مکالمات، تمرینهای الگوها (Pattern Practice) و سایر تمرینهای سؤال و جوابی ارایه شده را در منزل به خوبی تمرین نمایند.

نوارهای هر درس با حروف A و B و C نامگذاری شده‌اند که معمولاً در نوارهای A و B تمرین الگوهای فراگرفته شده در درس و در نوار C مکالمات جدید به همراه لغات و اصطلاحات جدید به همراه تمرین تلفظ (Sound and Intonation) ارایه می گردد.

کلیه نوارهای صوتی این کتاب توسط مجموعه سیستم یار از نوار کاست به فایل کامپیوتری با فرمت MP3 با کیفیت بالا تبدیل شده و در همین صفحه ذیل توضیحات هر درس برای شما به صورت رایگان به اشتراک گذاشته شده است.

گذراندن این کتاب پر از تمرین و مطالب کاربردی را به کلیه عزیزانی که قصد دارند زبان انگلیسی را بسیار روان و اصولی یاد بگیرند توصیه می کنیم.

جلد کتاب 1300 دوره آموزش زبان انگلیسی

درس اول (Unit 1301)

اولین درس کتاب ۱۳۰۰ (UNIT 1301) با یک مکالمه که در ایستگاه قطار اتفاق افتاده است، آغاز می گردد.

بلافاصله پس از تمرین مکالمه اول، یک متن کوتاه در قالب Reading درباره قطار و رزرواسیون برای سفر با قطار آمده است که لغات و واژگان بسیار مهم و کاربردی را در این زمینه ارایه می کند. پس از Reading، لغات و واژگان به کار رفته در آن (Vocabulary Practice) تمرین می شود.

در بخش گرامر درس (Explanation and Drill of Structures) موضوع مهم صفات و انواع آنها از نظر توصیف اسم به صورت مستقیم (Attributive Adjective) و یا توصیف نهاد جمله (Predicate Adjective) آمده است و  افعال ربطی (Linking Verbs) مهم در زبان انگلیسی معرفی می شود.

سپس اصطلاحات خاص (Special Expressions) به کار رفته در درس بیان شده و پس از آن تمرینهای مروری (Review Practice) جهت یادآوری ساختارهایی که در کتابهای ۱۱۰۰ و ۱۲۰۰ فراگرفتیم ارایه شده است.

تمرینهایی مانند سؤالی کردن جمله و پاسخ کوتاه (Short Answers) در واقع مروری بر آنچه در کتابهای قبلی یاد گرفتیم می باشد.

در این یونیت (۱۳۰۱) همچنین استفاده از ساختار to be going to برای اشاره به زمان آینده بیان می شود و در پایان تفاوتهای مفهومی و کاربردی دو فعل Have to و Must برای بیان ضرورت (Necessity) و اجبار (Obligation) تشریح می گردد.

هر یک از درسهای کتاب ۱۳۰۰ نیز مانند درسهای کتاب ۱۱۰۰ با نوارهای صوتی به نامهای A و B و C همراه شده است تا زبان آموزان مکالمات، جملات، مثالها و ساختارهای ارایه شده در درس را مجدداً در لابراتوار و یا منزل تمرین نموده و تسلط کافی در به کارگیری آنها را کسب نمایند. 

نوار A درس اول کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس اول کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس اول کتاب ۱۳۰۰

درس دوم (Unit 1302)

مکالمه ابتدای درس دوم کتاب ۱۳۰۰ درباره ساعت (Watch) است. پس از تمرین مکالمه و واژگان به کار رفته در آن یک متن (Reading) درباره موضوع سفر کردن(Travel in the United States) آمده و لغات و اصطلاحات خاص به کار رفته در متن به تفصیل بحث می شوند.

در بخش گرامر درس مروری بر افعال ناقص کمکی (Modal Verbs) و مفهوم و نحوه به کار بردن آنها به تفصیل بحث شده است. این موضوع قبلاً در یونیت ۱۲۰۴ از کتاب ۱۲۰۰ معرفی و تدریس شده بود؛ لیکن بر حسب اهمیت این نوع فعل ها و کاربردهای وسیع آن در مکالمه و نوشتن، در این کتاب نیز به طور کامل مرور شده است.

در قسمت بعدی گرامر و ساختارها حالتهای تفضیلی (Comparative) و عالی یا برترین (Superlative) صفات تک یک سیلابی (One-Syllable Adjectives) و چند سیلابی به همراه تمرینهای متعدد ارایه شده است. البته موضوع صفات تفضیلی اولین بار در یونیت ۱۱۰۶ کتاب ۱۱۰۰ بطور خلاصه معرفی شد و سپس در یونیت ۱۲۰۳ از کتاب ۱۲۰۰ و حالا در این درس برای بار سوم یادآوری و تمرین شده است.

در نوارهای A و B و C زبان آموزان جملات، ساختارها، اصطلاحات و عبارات به کار رفته در درس را بار دیگر و با ساختاری متفاوت گوش می کنند و در پایان نوار C در قسمت صداها و نواها (Sound and Intonation) نحوه تلفظ برخی از حروف بی صدا (Consonant) مانند /r/ و /l/ تمرین می شود.

نوار A درس دوم کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس دوم کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس دوم کتاب ۱۳۰۰

درس سوم (Unit 1303)

یونیت ۱۳۰۳ با یک مکالمه کاربردی در یک بانک آغاز می شود و لغات و اصطلاحات متعددی در این خصوص به زبان آموزان ارایه می شود.

پس از تمرین این مکالمه کاربردی و یادگیری اصطلاحات و واژگان به کار رفته در آن، یک متن درباره موضوع پول (Money) آمده است که در آن انواع پولهای فلزی (Coins) و ارزشهای مختلف آنها توضیح داده می شود.

در بخش گرامر این یونیت، فعل بسیار مهم کاربردی used to که برای بیان معادل زمان ماضی استمراری در زبان انگلیسی به کار می رود، ارایه شده است. این فعل معنی «عادت داشتن» در زمان گذشته را بیان می کند.

همچنین دو عبارت دیگری که با فعل used to به کار می روند نیز در اینجا معرفی شده اند. یکی فعل be used to که معنی «عادت داشتن» در زمان حال و یا گذشته را بیان می کند و فعل get used to که معنی «عادت کردن» را می رساند.

با توجه به اهمیت ضمایر ملکی (Possessive Pronouns) که قبلاً در جای جایِ کتابهای ۱۱۰۰ و ۱۲۰۰ ارایه شده بود، در این درس مروری بر کاربرد این ضمایر مهم نیز گردیده است.

کاربرد صفات Few و Little برای شمارش اسم های قابل شمارش (Count Nouns) و غیر قابل شمارش (Mass Nouns) بخش بعدی موضوع گرامر این درس است.

موضوع واحدهای شمارش وزن (Weight) و حجم (Volume) که در کشور آمریکا به ترتیب پوند (Pound) و گالن (Gallon) می‌باشند به همراه اجزاء هر واحد شمارش و مقایسه آن با واحدهای متریک (Metric) مانند کیلوگرم و لیتر که در ایران کاربرد دارند در این درس بیان شده است.

در نوار C این یونیت، تمرینهای مفصلی برای صفات ملکی و کاربردهای مُدال ها به همراه عبارتهای اصطلاحی که در کتابهای قبلی یاد گرفتیم (مانند فعل مرکب look forward to و یا It takes) آمده است.

نوار A درس سوم کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس سوم کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس سوم کتاب ۱۳۰۰

درس چهارم (Unit 1304)

در شروع یونیت ۱۳۰۴ یک مکالمه بین دو دوست در خصوص موضوعات اجتماعی و دوست یابی آمده است.

پس از ارایه تمرینهایی برای فهم بهتر لغات و اصطلاحات به کار رفته در مکالمه اول، مکالمه دیگری که در واقع ادامه مکالمه قبلی است می آید. در اثنای این مکالمه ها، اصطلاحات بسیار پرکاربردی زندگی روزمره آمریکایی مانند to get along with به طور کافی تمرین می شود.

در بخش گرامر این یونیت، دو فعل خاص Have to و Want to و نحوه به کار بردن این دو فعل در حالت سوم شخص مفرد (Third Person Singular) مرور می شوند.

در پایان بخش گرامر، عبارت فعلی (Phrasal Verb) که قبلاً در یونیت ۱۳۰۱ همین کتاب برای نشان دادن زمان آینده بیان شده بود، بار دیگر مرور می شود. پس از آن عبارت فعلی to be able to به معنی «قادر بودن» که معادل فعل مُدال can می‌باشد و نحوه به کاربردن آن به همراه مثال توضیح داده شده است.

بخش دیگر گرامر این درس به توضیح فعل مُدال ought to برای بیان مفهوم ضرورت (Necessity) و اجبار (Obligation) خفیف پرداخته و در پایان قسمت گرامر، اصطلاحات کاربردی برای بیان مقدار (مانند a lot of و lots of و a great deal of) و قیدهای Also و Too و Either مجدداً مرور شده‌اند.

نوارهای این یونیت نیز مباحث مطرح شده در متن درس و بخش گرامر را به خوبی پوشش داده و به طور مفصل با زبان آموزان تمرین می نمایند.

نوار A درس چهارم کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس چهارم کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس چهارم کتاب ۱۳۰۰

درس پنجم (Unit 1305)

دراگ استور (Drug Store) موضوع مکالمه ابتدای این درس است. پس از تمرین این مکالمه نسبتاً طولانی و لغات و اصطلاحات به کار رفته در آن، یک متن (Reading) آمده است که به همراه تمرین بعد از آن، نحوه اشاره به سمت ها و جهت ها و آدرس دهی آموزش داده می شود.

در بخش گرامر درس، موضوع بسیار مهم ضمایر موصولی (Relative Pronouns) آموزش داده شد است.

سپس ساختار مُدال کامل (Modal Perfect) برای اشاره به زمان گذشته با استفاده از مُدال ها بیان می شود.

در نهایت، بار دیگر زمان آینده ساده با استفاده از فعل ناقص کمکی will و یک سری عبارتهای فعلی مختلف برای بیان مفاهیم گوناگون که قبلاً فرا گرفته بودیم، مرور می گردد.

در نوارهای A و B این یونیت، موضوع ضمایر موصولی که در بخش گرامر درس توضیح داده شد، به طور مفصل تمرین شده و نهایتاً در نوار C این یونیت، نحوه تلفظ صداهای /k/ و /g/ و نحوه خواندن و لحن (Intonation) جملاتی که در آنها فعلهای مُدال به کار رفته اند، تمرین شده است.

نوار A درس پنجم کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس پنجم کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس پنجم کتاب ۱۳۰۰

درس ششم (Unit 1306)

یک مکالمه کاربردی در رستوران و تمرین سؤال و جوابهایی که ممکن است با یک پیش خدمت در سالن پذیرایی اتفاق بیفتد، شروع کننده یونیت ششم کتاب ۱۳۰۰ دوره نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران است.

یک متن مرتبط با رستوران و غذاها نیز پس از مکالمه درس آمده است که در آن نام برخی از غذاها آموزش داده می‌شود.

پس از تمرینهای نسبتاً مفصل بخش مکالمه و ریدینگ، یک نمونه منو (MENU) رستورانی با انواع پیش غذاها، غذاها، نوشیدنی ها و دسرها آمده است تا زبان آموزان نام تعدادی از غذاهای معروف آمریکایی را یاد بگیرند.

در بخش گرامر و ساختارها نیز بار دیگر موضوع اسمهای قابل شمارش (Count Nouns) و غیر قابل شمارش (Mass Nouns) و حرف تعریف معین (The) و نا معین (a و an) یادآوری می‌گردد.

سپس واحد شمارش برخی از اسمهای غیر قابل شمارش بیان شده و با تمرینهای مختلف واحدهای شمارش اشیاء مختلف معرفی می‌گردد.

در نوار A این یونیت، مکالمه اول درس توسط گویندگان آمریکایی اجرا گردیده و زبان آموزان باید جملات مکالمه را پس از گویندگان تکرار نمایند. نوار B یونیت ۱۳۰۶ نیز با یک مکالمه دیگر درباره غذاها و رستورانها تمرین می شود. نوار C نیز با ارایه جملات و الگوهای گوناگون، به تمرین موضوعات مطرح شده در بخش گرامر درس می پردازد. گوش کردن به نوارهای این درس به طور مکرر و با دقت به همه زبان آموزان توصیه می‌شود.

نوار A درس ششم کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس ششم کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس ششم کتاب ۱۳۰۰

درس هفتم (Unit 1307)

یونیت هفتم با یک مکالمه با موضوع اجتماعی شروع شده و سپس لغات و اصطلاحات به کار رفته در آن تمرین می‌گردد.

پس از مکالمه، نوبت به ریدینگ می رسد که در متن آن به موضوع سلامتی و ملاقات پزشک پرداخته شده است.

در بخش گرامر و ساختارهای درس، برای چندمین بار مرور جامعی بر افعال ناقص کمکی (Modal Verbs) شده است و بار دیگر مفاهیم این فعلهای پرکاربرد و نحوه استخدام آنها در جمله با استفاده از چندین تمرین مختلف تشریح و تمرین می‌گردد.

پس از مرور و تمرین مُدال ها، برخی از اسمها که در زبان انگلیسی به صورت جفتی به کار می روند، معرفی شده‌اند.

با توجه به اهمیت استفاده صحیح کلمات a few و many و a little و much و some و a lot of، این صفات بار دیگر در این درس مرور و تمرین شده اند. همچنین کاربرد و مفهوم کلمات some و any که در یونیت ۱۲۰۳ توضیح داده شد، بار دیگر در این یونیت یادآوری و تمرین گردیده است.

نوار A مکالمه درس و لغات و واژگان به کار رفته در آن را با زبان آموزان تمرین می کند. در نوار B نحوه تلفظ حروف بی صدا (Consonants) آموزش داده می شود که در تلفظ آنها هیچگونه ارتعاش (Vibration) تارهای صوتی (Vocal Chords) انجام نمی‌شود.

سپس تلفظ برخی دیگر از حروف بی صدا مانند /t/ و /d/ و /k/ و /g/ و /f/ و /v/ با زبان آموزان تمرین می شود. در نوار C بحث تلفظ حروف ترکیبی /th/ تمرین می شود که گاهی به صورت حرف ثاء عربی(ث) و گاهی دیگر مانند حرف ذال (ذ) عربی تلفظ می‌گردند.

نوار A درس هفتم کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس هفتم کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس هفتم کتاب ۱۳۰۰

درس هشتم (Unit 1308)

درس ۱۳۰۸ با یک مکالمه روان و جذاب در مورد قوانین رانندگی و عبور و مرور آغاز می شود و واژگان (Vocabularies) به کار رفته در آن به خوبی تمرین می گردد.

متن ریدینگ این یونیت نیز به موضوع ترافیک و اهمیت فهم چراغهای راهنمایی و رانندگی (Traffic Lights) و رعایت مقررات مربوطه می پردازد.

پس از تمرین مکالمه و متن ریدینگ درس، در قسمت گرامر و ساختارها، برای چندمین بار نحوه ساختن قیدها در زبان انگلیسی و کاربرد آنها در توصیف فعلهای حرکتی (Motion Verbs) مرور و تمرین می گردد. تکرار برخی از مباحث گرامری در دوره جامع آموزش زبان آمریکایی با رویکرد نیروی هوایی جمهوری اسلامی، نشان دهنده اهمیت بسیار و میزان کاربرد بالای موضوع مورد بحث است.

در این درس برای اولین بار جملات ساده در زبان انگلیسی مورد آنالیز و تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. این همان کاری است که ما «علم نحو» و در بحث ادبیات عرب و قواعد زبان عربی، به آن «ترکیب» می‌گوییم. یعنی بیان کرن نقش نحوی کلمه در جمله را بیان می کنیم.

فهمیدن نقش نحوی کلمات در جمله، چیزی است که برای مترجمین زبان انگلیسی بسیار حائز اهمیت است. چرا که در جملات بزرگ و پیچیده، مترجم باید بتواند نقش هر کلمه و یا عبارت را در جمله درک کند تا بتواند ترجمه صحیح آنرا در جمله جاسازی نماید.

پس از اشاره اولیه و کوتاه به نقش کلمات در جمله انگلیسی، تمرینهای متعددی برای فهم تفاوت مفهومی و کاربردی صفات و قیود و همچنین حالتهای تفضیلی یا مقایسه‌ای این کلمات انجام می‌گیرد.

نوار A این یونیت، مکالمه درس را به همراه اصطلاحات مربوطه تمرین می کند و در نوار B تلفظ یک سری از حروف صدادار را به همراه برخی تمرینهای سؤال و جوابی دیگر تمرین خواهیم نمود.

در نوار C یک مکالمه کوتاه، جذاب و کاربردی دیگر در خصوص رانندگی و مقررات مربوطه آمده است و کلمات و واژگان مرتبط با موضوع رانندگی به طور مفصل مرور و تمرین می‌گردد.

نوار A درس هشتم کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس هشتم کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس هشتم کتاب ۱۳۰۰

درس نهم (Unit 1309)

در درس نهم کتاب ۱۳۰۰ سیستم آموزش زبان انگلیسی با متد نیروی هوایی جمهوری اسلامی موضوعات گرامری بسیار مهم و کاربردی آموزش داده می شود.

مکالمه این یونیت درباره یادگیری زبان انگلیسی (Learning English) می باشد و پس از آن بلافاصله متن ریدینگ درس با موضوع قانون اساسی ایالات متحده (The Constitution of The United States) آمده است.

در این متن نسبتاً طولانی، تاریخچه مختصری از تشکیل کشور آمریکا و نحوه رسیدن این کشور به استقلال در سال ۱۷۷۶ میلادی بیان می گردد. سپس توضیح داده شده است که در سالهای بعدی تعدادی اصلاحیه یا ماده الحاقی (Amendment) به این قانون اساسی وارد گردیده و تاکنون چگونه تکامل یافته است.

موضوع یادگیری قوانین و مقررات و فرهنگ و سبک زندگی یک کشور در یادگیری زبان مردمان آن کشور نقش اساسی دارد که دوره آموزش زبان آمریکایی، با پرداختن به اینگونه موضوعات، به خوبی از عهده این موضوع بر آمده است.

پس از تمرین کلمات و واژگان متعدد به کار رفته در این متن، در بخش گرامر و ساختارهای جمله، یک موضوع گرامری ساده با عنوان پاسخهای کوتاه (Short Answers) که قبلاً در کتاب ۱۱۰۰ تدریس شده بود، مجدداً مرور و تمرین می شود. منتها در اینجا با توجه به اینکه زبان آموزان کلیه افعال ناقص کمکی (Modal Verbs) را تاکنون فرا گرفته اند، تمرینهای مفصلی از سؤال و جوابهای کوتاه در زبان انگلیسی انجام می گیرد.

سپس در این یونیت فعلهای کمکی do و does و did اینبار نه برای سؤالی کردن و منفی کردن جلمه، بلکه برای تأکید (Emphasis) معرفی می شوند. در پایان بخش ساختارها و گرامر این یوینت نیز مروری بر حروف اضافه (Prepositions) در زبان انگلیسی انجام شده است.

مکالمه ارایه شده در نوار A موضوع سؤالات ضمیمه یا دنباله های سؤالی (Tag Endings) را تمرین می کند. در نوار B تلفظ حرفهای /l/ و /r/ و سپس تلفظ یک سری دیگر از حروف تمرین می گردد و نهایتاً در نوار C، موضوع تشکیل ایالات متحده آمریکا و تاریخچه آن بار دیگر با جملات جدیدی تمرین خواهد شد.

نوار A درس نهم کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس نهم کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس نهم کتاب ۱۳۰۰

درس دهم (Unit 1310)

در آخرین درس کتاب ۱۳۰۰، مکالمه ای که در آرایشگاه (Barbershop) اتفاق افتاده است تمرین می گردد. سپس در یک متن بلند درباره حمل و نقل عمومی (Public Transportation)، برخی از وسایل نقلیه عمومی و کرایه ها و انواع بلیت هایی که در صنعت حمل و نقل عمومی آمریکا رواج داشته است، معرفی و تشریح گردیده است.

بحث گرامر این یونیت اشاره ای به نقل قولهای مستقیم (Direct Speech) و غیر مستقیم (Indirect Speech) دارد که در آنها از دو فعل say و tell چگونه استفاده می‌شود.

همچنین برخی از کاربردهای اصطلاحی فعل tell همراه با کلمات دیگر معرفی شده و پس از آن کاربردهای اصطلاحی فعل make که به صورت همایندها یا کالوکیشن‌ها (Collocations) استفاده می شوند، فهرست گردیده است. همچنین کاربرد دیگر معنایی فعل make به معنی «مجبور کردن» یا «باعث شدن» در اینجا معرفی می گردد.

پس از آن فعل to do به عنوان یک فعل اصلی به معنی «انجام دادن» به همراه برخی از کالوکیشن های اختصاصی do معرفی و بیان شده است.

در این درس پایانی، گویی نویسندگان کتاب بیشتر به مرور و دوره کردن مباحث گذشته اهمیت داده اند. بنابراین کاربردهای مختلف فعل used to را نیز که قبلاً در یونیت ۱۳۰۳ معرفی گردید، بار دیگر مرور و تمرین شده است.

در همین یونیت، مفهوم فعل سببی (Causative Verb) که برای اولین بار در یونیت ۱۲۰۳ با آن آشنا شدیم، معرفی می شود. جملات سببی با استفاده از فعلهای get و have را نهایتاً در درس پایانی کتاب ۱۳۰۰ فرا خواهید گرفت.

ساختار نوارها در کتاب ۱۳۰۰ نیز مانند کتاب ۱۲۰۰ می باشد با این تفاوت که در کتاب قبلی، موضوع تلفظ فقط در نوار C تمرین می شد، اما در برخی از یوینت های کتاب ۱۳۰۰ تمرینهای تلفظ در نوار B نیز انجام می‌شود.

نوار A درس دهم کتاب ۱۳۰۰
نوار B درس دهم کتاب ۱۳۰۰
نوار C درس دهم کتاب ۱۳۰۰

برنامه آموزشی (Curriculum) دوره‌های آموزش زبان مدیران سیستم‌یار

دوره شامل ۴ ترم بلند مدت به شرح جدول ذیل می‌باشد:

 

 

تعداد جلسات

تعداد جلسات در هفته

مدت جلسات

تعداد اعضای گروه

هزینه

هر نفر (تومان)

ترم اول

۴۸ جلسه

(حدوداً ۶ ماه)

۲ جلسه

۹۰ دقیقه

۶ تا ۸ نفر

۸.۴۰۰.۰۰۰

ترم دوم

۴۸ جلسه

(حدوداً ۶ ماه)

۲ جلسه

۹۰ دقیقه

۶ تا ۸ نفر

۹.۶۰۰.۰۰۰

ترم سوم

۴۸ جلسه

(حدوداً ۶ ماه)

۲ جلسه

۹۰ دقیقه

۸ تا ۱۲ نفر

۱۰.۸۰۰.۰۰۰

ترم چهارم

۴۸ جلسه

(حدوداً ۶ ماه)

۲ جلسه

۹۰ دقیقه

۸ تا ۱۲ نفر

۱۳.۲۰۰.۰۰۰

توضیحات:

    1. مدرس دوره‌ها استاد امامی میبدی می‌باشد.
    2. طول مدت هر ترم حدوداً ۶ ماه و کل دوره حدوداً ۲ سال خواهد بود.
    3. در صورت حضور مستمر در کلاسها و انجام تکالیف درسی، زبان آموزان در پایان ترم دوم دانش و مهارت زبان انگلیسی در حد آیلتس ۷ را به دست خواهند آورد. همچنین انتظار می‌رود زبان آموزانی که تا پایان ترم چهارم در دوره حضور و مشارکت فعال داشته باشند، دانش زبانی در حد آیلتس ۸ تا ۸/۵ را کسب نمایند.
    4. فایل ویدئویی ضبط کلاسهای درسی، پس از برگزاری هر جلسه در گروه اختصاصی تلگرامی به اشتراک گذاشته خواهد شد. (تذکر مهم: فایلهای ضبط جلسات، صرفاً جهت استفاده زبان آموزان همان گروه بوده و باز نشر آن برای دیگران مجاز نمی‌باشد.)
    5. حداقل تعداد زبان آموزان هر گروه در ترمهای اول و دوم ۶ نفر و در ترمهای بعدی ۸ نفر می‌باشد.
    6. هزینه در ابتدای هر ترم بطور کامل دریافت می‌گردد و در صورت انصراف زبان آموز به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.
    7. در صورت لغو شدن کلاسها به هر دلیل، کلاس جبرانی خارج از برنامه اصلی هفتگی برگزار نخواهد شد. در عین حال در صورتی که لغو کلاس از طرف استاد باشد، جلسه لغو شده جزو تعداد جلسات رسمی دوره محاسبه نمی‌شود و ترم تا رسیدن به جلسات استاندارد (۴۸ جلسه) بدون دریافت هزینه اضافی ادامه خواهد یافت.
    8. جلسات کلاس با حضور حداقل یک نفر زبان آموز برگزار می‌گردد. در صورت عدم حضور هیچیک از اعضای گروه در جلسه آنلاین، کلاس کنسل شده و جلسه کنسل شده جزو تعداد جلسات رسمی ترم محاسبه می‌گردد. به عبارت دیگر لغو کلاسها از طرف زبان آموزان باعث سوختن تعداد جلسات رسمی دوره می‌گردد و برای جلسات کنسل شده از طرف زبان آموزان کلاس جبرانی برگزار نخواهد شد.
    9. حداقل تحصیلات لازم برای شرکت دوره‌ها، مدرک کارشناسی می‌باشد.
    10. جهت اطلاع از نحوه برگزاری کلاسها، کلیپ ویدئویی ضبط شده از یکی از جلسات را در ذیل ملاحظه فرمایید.

 

بخشی از جلسه اینترنتی آنلاین و شیوه تدریس کتاب ۲۴۰۰ (یونیت ۲)

 
 

مدرس دوره‌ها

ناصر امامی میبدی طراح و مدرس دوره‌‌‌های آموزش زبان انگلیسی سیستم یار است. وی زبان انگلیسی را با شرکت در دوره آموزش زبان American Language Course معروف به «دوره نیروی هوایی جمهوری اسلامی» در سال ۱۳۷۲ فرا گرفت.
پس از پایان دوره زبان در کنکور سراسری سال ۱۳۷۳ رتبه اول رشته مترجمی زبان انگلیسی در دانشگاه علامه طباطبایی تهران را کسب نمود و از همان سال به تدریس زبان انگلیسی مشغول گردید. در سال ۱۳۸۴ اولین دارالترجمه اینترنتی کشور را با همکاری عده‌ای از مترجمین کشور تأسیس کرد که این پایگاه هم اکنون فعال بوده و در خدمت شرکتها، سازمانها و پژوهشگران گرامی می باشد.
برای مشاهده سوابق و فعالیتهای کامل استاد امامی میبدی بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

دوره آموزش زبان انگلیسی ویژه مدیران سیستم یار

گروه A402 آموزش زبان ویژه مدیران سیستم‌یار، در حال ثبت نام می‌باشد. زمان تشکیل کلاسهای این گروه روزهای شنبه و سه شنبه از ساعت ۲۱ تا ۲۲:۳۰ خواهد بود.
این دوره از دومین کتاب (۱۲۰۰) از سری کتابهای آموزش زبان انگلیسی روش نیروی هوایی آغاز می‌شود و در صورت حضور منظم در جلسات این دوره شش ماهه، زبان آموزان دانش، مهارت و درک مناسبی از ساختن و به کار بردن صحیح جملات زبان انگلیسی فرا می‌گیرند.
برای ثبت نام در این دوره با مدیریت سیستم یار تماس بگیرید.
به اشتراک گذاری
تلگرام
واتساپ
ایمیل

2 پاسخ

  1. با سلام و درود سؤالی داشتم چگونه فایل صوتی سری کتاب های ۱۱۰۰(۴ جلد) و ۲۱۰۰(۴جلد) American language course نیروی هوائی را می‌توان دریافت کرد چون امکان شرکت در کلاس آنلاین ندارم لطفا راهنمائی بفرمائید باسپاس کشاورز.

    1. با سلام؛ شما می توانید با نصب برنامه IDM بر روی کامپیوتر شخصی خود فایلهای صوتی را دانلود نمایید.
      توجه داشته باشید که دانلود فایلها از روی وبسایت سیستم یار صرفاً جهت استفاده شخصی کاربران مجاز می‌باشد و انتشار مجدد آن بر روی سایر پایگاههای اینترنتی و یا استفاده تجاری از آنها مجاز نمی‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *