لوگوی سیستم یار

سیستم یار

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
دوره آموزش کتاب 1400 آموزش زبان انگلیسی با متد نیروی هوایی جمهوری اسلامی

دوره آموزش آنلاین کتاب ۱۴۰۰ نیروی هوایی جمهوری اسلامی

کتاب ۱۴۰۰ دوره آموزش زبان آمریکایی(American Language Course) چهارمین کتاب از دوره مقدماتی(Elementary Phase) شامل ۲۵۰ صفحه مطلب آموزشی کاربردی و ۱۰ درس آموزش زبان انگلیسی(با رویکرد آمریکایی) می باشد؛ این کتاب ادامه آموزشهای ارایه شده در کتاب قبلی(کتابهای ۱۱۰۰ و ۱۲۰۰ و ۱۳۰۰) بوده و از ساختار مشابهی برخوردار است.

در صورتی که زبان آموزان سه کتاب قبلی را به خوبی مطالعه کرده و نوارهای صوتی آنها را با دقت گوش کرده باشند، می توانند با ادامه مفاهیم، ساختارها و مطالب ارایه شده در این کتاب، تبحر و مهارت(Proficiency) خوبی در مکالمه زبان انگلیسی به دست آورده و در موقعیت های مختلف، به مکالمه انگلیسی می پردازند.

در کتاب ۱۴۰۰، نویسندگان کتاب بیشتر به جمع بندی آنچه که در کتابهای قبلی ارایه شده بود می پردازند و تتمّه نکات گرامری و استثناءاتی که یک زبان آموز موفق باید بداند را ارایه می دهند.

بر خلاف کتابهای قبلی، که هر درس با سه نوار A و B و C همراه شده بود، در این کتاب خبری از نوار C نیست و این کتاب فقط با تعداد ۲۰ نوار از قبل ضبط شده(Prerecorded Tapes) همراه شده است تا زبان آموزان بتوانند مکالمات، تمرینهای الگوها(Pattern Practice) و سایر تمرینهای سؤال و جوابی ارایه شده را در منزل به خوبی تمرین نمایند.

این دوره در واقع زبان آموزان را برای ورود به فاز متوسط(Intermediate Phase) یادگیری زبان انگلیسی آماده می کند. سطحی که با کتابهای بسیار پربار ۲۱۰۰ و ۲۲۰۰ و ۲۳۰۰ و ۲۴۰۰ هر آنچه را که یک زبان آموز باید از زبان و فرهنگ و تاریخ و آداب و سنن اقوام آمریکایی بداند، گنجانده شده است.

کلیه نوارهای صوتی این کتاب توسط مجموعه سیستم یار از نوار کاست به فایل کامپیوتری با فرمت MP3 با کیفیت بالا تبدیل شده و در همین صفحه ذیل توضیحات هر درس برای شما به صورت رایگان به اشتراک گذاشته شده است.

گذراندن این کتاب پر از تمرین و مطالب کاربردی را به کلیه عزیزانی که قصد دارند زبان انگلیسی را بسیار روان و اصولی یاد بگیرند توصیه می کنیم.

جلد کتاب 1400 دوره آموزش زبان انگلیسی

درس اول (Unit 1401)

اولین درس کتاب ۱۴۰۰ (UNIT 1401) با یک مکالمه که در هنگام پذیرش (Check in) در یک هتل اتفاق افتاده است آغاز می گردد.

پس از تمرین مکالمه لغات و واژگان به کار رفته در مکالمه بار دیگر تمرین شده و در جملات جدیدی به کار می رود تا زبان آموزان مفهوم دقیق کلمات جدید را به طور کامل درک نمایند.

سپس یک متن خواندن (Reading) درباره سفر به نیویورک آمده است که در آن واژگان مرتبط با سفر کردن و برنامه‌ریزی برای انجام یک سفر خوب به شهری چون نیویورک ارایه گردیده است. در اینجا نیز پس از مطالعه متن، لغات و اصطلاحات به کار رفته در آن بار دیگر در جملات جدیدی تمرین می شود.

در بخش گرامر، عبارتهای زمانی(Time Clauses) معرفی می شوند؛ مجموعه ای از کلمات با هم که مفهوم زمان را بیان نموده و در حکم قید زمان در جمله عمل می کنند.

در بخش دیگر «توضیح و تمرین ساختارها» (Explanation and Drill of Structures) زمان ماضی بعید یا گذشته کامل (The Past Perfect Tense) معرفی شده و حالتهای مختلف سؤالی در این زمان تمرین می‌شود.

هر یک از درسهای کتاب ۱۴۰۰ با نوارهای صوتی به نامهای A و B همراه شده است تا زبان آموزان مکالمات، جملات، مثالها و ساختارهای ارایه شده در درس را مجدداً در لابراتوار و یا منزل تمرین نموده و ضمن تقویت تلفظ و لهجه آمریکایی، تسلط کافی در به کارگیری آنها را کسب نمایند.

در نوار A مکالمه اولیه درس و در نوار B یک مکالمه جدید درباره تعطیلات (Vacations) و برنامه‌های مرتبط با سفرهای تفریحی آموزش داده می شود.

نوار A یونیت اول کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت اول کتاب ۱۴۰۰

درس دوم (Unit 1402)

مکالمه ابتدای یونیت دوم کتاب ۱۴۰۰ درباره آدرس دادن و یافتن یک محل مانند هتل است. پس از آن یک متن (Reading) که در واقع ادامه ریدینگ یونیت قبلی (۱۴۰۱) می باشد آمده است تا شما را با کارهایی که ممکن است یک فرد در سفر انجام دهد آشنا کند. البته در این اثناء ساختار زمان ماضی بعید یا گذشته کامل(Past Perfect Tense) که در یونیت قبلی آموزش داده شد، استفاده شده و مفاهیم جدیدی با این زمان ارایه گردیده است.

پس از خواندن ریدینگ و تمرین لغات و واژگان مربوطه، نوبت به بخش گرامر ساختارهای درس می رسد که در واقع چیزی جز تمرین زمان گذشته کامل یا ماضی بعید نیست.

در تمرین ارایه شده در این قسمت، نحوه تبدیل جملات زمان ماضی بعید به حالت سؤالی (Interrogative) و منفی (Negative) به خوبی تمرین می شود تا سؤالی از ساختار و مفهوم این زمان در ذهن شما باقی نماند.

سیستم آموزش زبان انگلیسی با متد نیروی هوایی جمهوری اسلامی (Air Force)، سیستم تکرار و یادآوری هاست. از آنجا که این برنامه آموزشی دقیق و منسجم برای افراد بزرگسال طراحی شده است، مباحث، مفاهیم، ساختارها، نکات و واژگان به طور کاملاً سیستماتیک و منظم، در دوره های بسیار دقیق تکرار و دوره می شوند.

لذا در بخش دیگری از این درس، زمان حال کامل مستمر(Present Perfect Tense) مرور شده و حروف اضافه مهم For و Since که اغلب با این زمان به کار می روند بار دیگر به خوبی تمرین می گردند.

پس از مرور زمان حال کامل مستمر، زمان جدیدی با عنوان ماضی بعید مستمر یا گذشته کامل مستمر (Past Perfect Progressive Tense) ارایه شده است تا زبان آموزان این زمان را نیز فرا گیرند. در تمرینهایی، حالت سؤالی این زمان به خوبی تمرین می شود.

بعد از مطالب فوق، عبارتهای مکانی (Where Clauses) و عبارتهایی که علت و دلیل را بیان می نمایند (Why Clauses) و همچنین عبارتهای بیان روش (Manner) و کیفیت (How Clauses) معرفی می شوند.

در نوارهای A و B مکالمات اصلی درس و مطالب و ساختارهای ارایه شده در فوق بار دیگر در لابراتوار زبان و با حضور استاد تمرین می شود.

 

نوار A یونیت دوم کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت دوم کتاب ۱۴۰۰

درس سوم (Unit 1403)

یونیت ۱۴۰۳ با یک مکالمه جالب و جذاب درباره آب و هوا آغاز می گردد. این مکالمه چهار بخش دارد که در هر بخش به ویژگیهای آب و هوایی هر یک از فصول بهار (Spring)، تابستان (Summer)، پاییز (Fall) و زمستان (Winter) پرداخته شده و درباره هر یک عبارتهایی بیان شده است.

پس از تمرین واژگان نسبتاً زیاد به کار رفته در این مکالمه، متن درس که آن هم درباره آب و هوا (Weather) می باشد ارایه گردیده است. در این متن نیز فصول چهارگانه سال و ویژگیهای آب و هوایی هر فصل توضیح داده شده است تا زبان آموزان با خواندن آن و با تمرین مکالمه ابتدای این یونیت، آمادگی بیشتری برای صحبت کردن در موضوع آب و هوا کسب کرده باشند.

در بخش گرامر و ساختارها، ابتدا زمان حال ساده (Simple Present Tense) و سپس زمان حال مستمر یا در جریان (Present Progressive Tense) به صورت مروری تمرین می شود.

بعد از آن زمان گذشته ساده (Simple Past Tense) با زمان ماضی استمراری با استفاده از فعل Used to به صورت تطبیقی تمرین می گردد.

ترتیب و توالی زمانها (Sequence of Tenses) در جملاتی که دارای دو عبارت (Clause) هستند، معرفی شده و در نهایت ساختار و مفهوم زمان آینده کامل(Future Perfect Tense) به طور دقیق تشریح می گردد.

عبارتهای وصفی که اسمها یا قیود را توصیف می کنند بخش مهمی از گرامر پیشرفته ارایه شده در این درس هستند.

نوار A یونیت سوم کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت سوم کتاب ۱۴۰۰

درس چهارم (Unit 1404)

در اولین مکالمه یونیت ۱۳۰۴ مکالمه ای درباره خودروها آمده است که در واقع جملات به کار رفته در آن ساختار بسیار مهم معلوم و مجهول (Active and Passive Voices) را آموزش می دهند.

سپس متن ریدینگ کوتاه درس که درباره معاینه بیمار در مطب دکتر (Doctor’s Office) است در واقع به همان موضوع اصلی این یونیت که معلوم و مجهول است تأکید دارد.

بعد از ریدینگ این یونیت، مکالمه جالب دیگری آمده است که درباره نامگذاری افراد در آمریکا اطلاعات مفیدی ارایه می دهد. در این مکالمه هم ساختار مجهول به کرّات به کار رفته است تا زبان آموزان شروع به درک مفهوم مجهول نموده و ذهنشان برای ورود به قسمت گرامر درس آماده شود.

بعد از مکالمه دوم، متن (Reading) دیگری درباره کتاب و انواع کتب آمده است که در آن صنعت نشر و توزیع کتاب در آمریکا بیان گردیده است.

بخش گرامر و توضیح ساختارهای درس کلاً به بحث معلوم و مجهول می پردازد و مفهوم جملات مجهول و ساختار آنرا معرفی می نماید.

نوار A یونیت چهارم کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت چهارم کتاب ۱۴۰۰

درس پنجم (Unit 1405)

در ابتدای یوینت ۵ مکالمه ای درباره فیلم و سینما و بلافاصله پس از آن یک متن نسبتاً طولانی در همین موضوع ارایه شده است.

سپس مکالمه و متن (Reading) دیگری درباره تلویزیون آمده است. در بخش گرامر، موضوع معلوم و مجهول که در یونیت ۱۴۰۴ شروع گردید، ادامه می یابد.

در اینجا حالتهای مجهول زمان گذشته ساده به همراه حالتهای مجهول زمانهای کامل (Perfect Tenses) تدریس شده است. منظور از زمانهای کامل، همان زمانهای حال کامل (Present Perfect Tense) و گذشته کامل یا ماضی بعید (Past Perfect Tens) و حالتهای فرعی آنهاست.

سپس حالت منفی و سؤالی ـ منفی جملات مجهول در زمان گذشته ساده به طور کامل تمرین شده است.

در این درس همچنین دو موضوع مهم صیغه مجهول مستمر با استفاده از فعل کمکی (Being) و ساختار مجهول مُدال‌ها (Modal Verbs) معرفی می شود.

درک موضوع معلوم و مجهول، از مهمترین و کاربردی ترین مباحث ساختاری در زبان انگلیسی می باشد که در این یونیت و یونیت قبلی آن به خوبی پوشش داده شده است.

همچنین در این درس حالت مجهول با استفاده از فعل ربطی get تشریح شده و مثالهای متعددی در این خصوص ارایه گردیده است.

 

نوار A یونیت پنجم کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت پنجم کتاب ۱۴۰۰

درس ششم (Unit 1406)

یونیت ۱۴۰۶ با یک مکالمه درباره پیدا کردن آدرس شروع شده و بلافاصله پس از آن متن ریدینگ درباره سفر به نیویورک (Traveling to New York) می آید.

پس از تمرین لغات و اصطلاحات به کار رفته در مکالمه و ریدینگ، مکالمه جدیدی در خصوص تحویل دادن هتل (Checking Out) و اصطلاحاتی که در این خصوص زبان آموزان باید بدانند، آموزش داده شده است.

ریدینگ دیگری با  عنوان نیویورک (New York) در اینجا آمده که در آن جذابیت‌های زندگی در یک شهر بسیار بزرگ مانند نیویورک به همراه برخی از مشکلات آن بیان شده است.

در قسمت گرامر درس، عبارتهای اسمی (Noun Clauses) معرفی شده اند. مجموعه ای از کلمات که همگی با هم نقش مشخصی (مثلاً مفعولی) را در جمله بازی می کنند.

در ادامه، مرور و تمرینی بر ساختار Modal Perfect که در یونیت ۵ کتاب ۱۳۰۰ فرا گرفتیم، آمده است تا مبادا این ساختار از ذهن شما محو شود.

 

نوار A یونیت ششم کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت ششم کتاب ۱۴۰۰

درس هفتم (Unit 1407)

یونیت هفتم با یک مکالمه و ریدینگ جالب درباره دستگاههای فروش اتوماتیک کالا (Vending Machines) شروع می‌شود.

سپس بخش گرامر و ساختارهای درس شروع می شود که به معرفی جملات شرطی (Conditional Sentences) می‌پردازد.

در ابتدای این بحث، شرطی نوع اول (Future Possible) بیان می شود؛ هنگامی که عبارت شرط (If Clause) در زمان حال ساده باشد، در این صورت ممکن است عملی در آینده اتفاق بیفتد.

سپس شرطی نوع دوم (Present Unreal) توضیح داده شده است. در شرطی نوع دوم عبارت شرط (If Clause) در زمان گذشته ساده است و این نوع شرطی، بیان کننده عملی است در صورت به واقعیت پیوستن عبارت شرط می توانست اتفاق بیفتد.

در نهایت ساختار شرطی نوع سوم (Past Unreal) معرفی می گردد که دلالت بر اتفاق افتادن یا اتفاق نیفتادن عملی در گذشته مشروط بر تحقق شرطی در گذشته است.

این سه نوع شرطی با مثالهای متنوع در این یونیت به خوبی پوشش داده شده و حالتهای خاص و استثناءات موجود در این ساختارها ارایه شده است.

 

نوار A یونیت هفتم کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت هفتم کتاب ۱۴۰۰

درس هشتم (Unit 1408)

درس ۸ کتاب ۱۴۰۰ با مکالمه ای که در یک دراگ استور اتفاق افتاده است آغاز می گردد و یک سری لغات و واژگان (Vocabulary) مرتبط با فضای دراگ استور ارایه می شود.

بعد از آن متن نسبتاً بلندی نیز برای پشتیبانی موضوع اصلی درس که خرید و استفاده از مراکز خرید (Shopping Centers) است آمده است.

پس از تمرین لغات، اصطلاحات و واژگان به کار رفته در مکالمه و متن ریدینگ نوبت به بخش ساختارها و ارایه نکات گرامر درس می رسد که همانا بحث نقل قولهای مستقیم و غیر مستقیم (Direct and Indirect Speech) است.

باور کردنی نیست که سیستم آموزش زبان آمریکایی با متد نیروی هوایی جمهوری اسلامی یا همان دوره American Language Course تا این حد بر روی ساختارهای جمله و نکات گرامری تأکید داشته باشد. علت اینکه خلبانان نیروی هوایی که در گذشته با این متدولوژی زبان انگلیسی را فرا گرفته بودند، تا این حد روان (Fluent)، مسلط (Proficient) و با اعتماد به نفس (Confident) زبان انگلیسی را به کار می بردند، همین توجه عمیق این دوره استثنایی به موضوعات مختلف مفهومی (Conceptual)، ساختاری (Structural) و فرهنگی (Cultural) زبان انگلیسی است.

به هر حال در دوره زبان نیروی هوایی(Air Force) اعتقاد بر این است که برای فهم و به کارگیری زبان در عرصه های مکالمه (Speaking)، خواندن (Reading)، نوشتاری (Writing) و شنیداری (Listening) هر آنچه که یک زبان آموز نیاز دارد ـ از نوارهای صوتی متنوع، تا لغات و واژگان و اصطلاحات و نکات ساختاری و گرامری و… ـ باید به نحو احسن در اختیار او قرار گرفته و تک تک این مهارتها در جلسات کلاسی و لابراتوار زبان (Language Lab) بطور کامل و دقیق با وی تمرین گردد.

نقل قول ها و شرطی ها جزو آخرین موضوعات گرامری هستند که در یونیت های پایانی کتاب ۱۴۰۰ به زبان آموزان ارایه می گردند.

پس از پایان کتاب ۱۴۰۰ و با ورود به دوره متوسطه (Intermediate Phase) که شامل کتابهای ۲۱۰۰ و ۲۲۰۰ و ۲۳۰۰ و ۲۴۰۰ دوره زبان نیروی هوایی می شود، تمرکز بیشتر بر توسعه دامنه لغات (Vocabulary) و اصطلاحات مورد نیاز زبان آموزان برای ارتباط عمیق تر و مؤثرتر می باشد.

 

نوار A یونیت هشتم کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت هشتم کتاب ۱۴۰۰

درس نهم (Unit 1409)

یونیت ۹ با یک متن خواندنی (Reading) درباره کتابخانه ها و سیستم کتابخوانی (Book Reading) در آمریکا آغاز می شود. از این پس دوره بیشتر به جنبه های فرهنگی و کاربردهای تطبیقی (Comparative Applications) زبان می پردازد تا جنبه های ساختاری.

می توان گفت که تقریباً تمامی موضوعات گرامری عمده مورد نیاز زبان آموزان از ابتدای کتاب ۱۱۰۰ تا کنون به خوبی پوشش داده شده است.

در بخش ساختارهای این یونیت، اشاره ای به کاربردها (Applications) و مفاهیم حروف اضافه (Prepositions) در زبان انگلیسی شده است.

سپس افعال مرکب یا عبارتهای فعلی (Phrasal Verbs) که گاهی افعال دو کلمه ای (Two-Word Verbs) نامیده می‌شوند معرفی شده و تعدادی از این افعال با ذکر مثال بیان می‌گردند.

نظر به اهمیت افعال ناقص کمکی (Modal Verbs) در زبان انگلیسی در این قسمت بار دیگر این افعال بطور اجمالی مرور گردیده و زمان کامل مُدال‌ها (Modal Perfect) که در یونیت ۱۳۰۵ برای اولین بار آموزش داده شد، در اینجا مرور شده است.

 

نوار A یونیت نهم کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت نهم کتاب ۱۴۰۰

درس دهم (Unit 1410)

آخرین یونیت کتاب ۱۴۰۰ نیز مانند یونیت قبل با یک متن (Reading) شروع می شود. این متن درباره پارکهای ملی در ایالات متحده آمریکا (National Parks in the United States) بوده و اطلاعات جالبی را درباره این پارکهای بزرگ ملی به زبان آموزان یاد می دهد.

پس از تمرین لغتها و واژگان نسبتاً زیاد این متن اول درس، متن دیگری با عنوان جنگلهای ملی در آمریکا (National Forests in the United States) آمده است که به اندازه اولی جذاب بوده و حاوی واژگان بسیار جالب و کاربردی برای زبان آموزان است.

بخش توضیح و تمرین ساختارها (Explanation and Drill of Structures) آخرین یونیت از آخرین کتاب دوره مقدماتی (Elementary Phase) با مرور عبارتهای شرطی که در یونیت هفتم همین کتاب معرفی گردید آغاز می گردد.

سپس حالت مجهول فعل to be و پس از آن عبارتهای قیدی (Adverbial Clauses) مورد تمرین و مرور مجدد قرار می‌گیرند.

دوره مقدماتی آموزش زبان آمریکایی (American Language Course) که شامل کتابهای ۱۱۰۰ و ۱۲۰۰ و ۱۳۰۰ و ۱۴۰۰ می‌باشد، یک برنامه آموزشی جامع، دقیق و منسجم برای آموزش زبان به بزرگسالان است. در این دوره مهارتهای مکالمه با استفاده از مکالمات بسیار جذاب و کوتاه موقعیتی (Situational Conversations) به زبان آموزان آموزش داده می شود و در صورت حضور منظم زبان آموزان در دوره و انجام تکالیف خارج از کلاس، زبان آموزان قادر خواهند بود تا بطور روان، با تلفظ خوب و با دامنه لغات نسبتاً وسیع به زبان انگلیسی ارتباط بر قرار نمایند.

این دوره مقدمه ای برای ورود به دوره متوسط آموز زبان آمریکایی (Intermediate Phase) است که در آن تمرکز بیشتر بر بسط دامنه لغات و واژگان و آموزش نکات فرهنگی و رفتاری مردم آمریکا خواهد بود.

نوار A یونیت دهم کتاب ۱۴۰۰
نوار B یونیت دهم کتاب ۱۴۰۰

برنامه آموزشی (Curriculum) دوره‌های آموزش زبان مدیران سیستم‌یار

دوره شامل ۴ ترم بلند مدت به شرح جدول ذیل می‌باشد:

 

 

تعداد جلسات

تعداد جلسات در هفته

مدت جلسات

تعداد اعضای گروه

هزینه

هر نفر (تومان)

ترم اول

۴۸ جلسه

(حدوداً ۶ ماه)

۲ جلسه

۹۰ دقیقه

۶ تا ۸ نفر

۸.۴۰۰.۰۰۰

ترم دوم

۴۸ جلسه

(حدوداً ۶ ماه)

۲ جلسه

۹۰ دقیقه

۶ تا ۸ نفر

۹.۶۰۰.۰۰۰

ترم سوم

۴۸ جلسه

(حدوداً ۶ ماه)

۲ جلسه

۹۰ دقیقه

۸ تا ۱۲ نفر

۱۰.۸۰۰.۰۰۰

ترم چهارم

۴۸ جلسه

(حدوداً ۶ ماه)

۲ جلسه

۹۰ دقیقه

۸ تا ۱۲ نفر

۱۳.۲۰۰.۰۰۰

توضیحات:

    1. مدرس دوره‌ها استاد امامی میبدی می‌باشد.
    2. طول مدت هر ترم حدوداً ۶ ماه و کل دوره حدوداً ۲ سال خواهد بود.
    3. در صورت حضور مستمر در کلاسها و انجام تکالیف درسی، زبان آموزان در پایان ترم دوم دانش و مهارت زبان انگلیسی در حد آیلتس ۷ را به دست خواهند آورد. همچنین انتظار می‌رود زبان آموزانی که تا پایان ترم چهارم در دوره حضور و مشارکت فعال داشته باشند، دانش زبانی در حد آیلتس ۸ تا ۸/۵ را کسب نمایند.
    4. فایل ویدئویی ضبط کلاسهای درسی، پس از برگزاری هر جلسه در گروه اختصاصی تلگرامی به اشتراک گذاشته خواهد شد. (تذکر مهم: فایلهای ضبط جلسات، صرفاً جهت استفاده زبان آموزان همان گروه بوده و باز نشر آن برای دیگران مجاز نمی‌باشد.)
    5. حداقل تعداد زبان آموزان هر گروه در ترمهای اول و دوم ۶ نفر و در ترمهای بعدی ۸ نفر می‌باشد.
    6. هزینه در ابتدای هر ترم بطور کامل دریافت می‌گردد و در صورت انصراف زبان آموز به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.
    7. در صورت لغو شدن کلاسها به هر دلیل، کلاس جبرانی خارج از برنامه اصلی هفتگی برگزار نخواهد شد. در عین حال در صورتی که لغو کلاس از طرف استاد باشد، جلسه لغو شده جزو تعداد جلسات رسمی دوره محاسبه نمی‌شود و ترم تا رسیدن به جلسات استاندارد (۴۸ جلسه) بدون دریافت هزینه اضافی ادامه خواهد یافت.
    8. جلسات کلاس با حضور حداقل یک نفر زبان آموز برگزار می‌گردد. در صورت عدم حضور هیچیک از اعضای گروه در جلسه آنلاین، کلاس کنسل شده و جلسه کنسل شده جزو تعداد جلسات رسمی ترم محاسبه می‌گردد. به عبارت دیگر لغو کلاسها از طرف زبان آموزان باعث سوختن تعداد جلسات رسمی دوره می‌گردد و برای جلسات کنسل شده از طرف زبان آموزان کلاس جبرانی برگزار نخواهد شد.
    9. حداقل تحصیلات لازم برای شرکت دوره‌ها، مدرک کارشناسی می‌باشد.
    10. جهت اطلاع از نحوه برگزاری کلاسها، کلیپ ویدئویی ضبط شده از یکی از جلسات را در ذیل ملاحظه فرمایید.

 

بخشی از جلسه اینترنتی آنلاین و شیوه تدریس کتاب ۲۴۰۰ (یونیت ۲)

 
 

مدرس دوره‌ها

ناصر امامی میبدی طراح و مدرس دوره‌‌‌های آموزش زبان انگلیسی سیستم یار است. وی زبان انگلیسی را با شرکت در دوره آموزش زبان American Language Course معروف به «دوره نیروی هوایی جمهوری اسلامی» در سال ۱۳۷۲ فرا گرفت.
پس از پایان دوره زبان در کنکور سراسری سال ۱۳۷۳ رتبه اول رشته مترجمی زبان انگلیسی در دانشگاه علامه طباطبایی تهران را کسب نمود و از همان سال به تدریس زبان انگلیسی مشغول گردید. در سال ۱۳۸۴ اولین دارالترجمه اینترنتی کشور را با همکاری عده‌ای از مترجمین کشور تأسیس کرد که این پایگاه هم اکنون فعال بوده و در خدمت شرکتها، سازمانها و پژوهشگران گرامی می باشد.
برای مشاهده سوابق و فعالیتهای کامل استاد امامی میبدی بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

دوره آموزش زبان انگلیسی ویژه مدیران سیستم یار

گروه A402 آموزش زبان ویژه مدیران سیستم‌یار، در حال ثبت نام می‌باشد. زمان تشکیل کلاسهای این گروه روزهای شنبه و سه شنبه از ساعت ۲۱ تا ۲۲:۳۰ خواهد بود.
این دوره از دومین کتاب (۱۲۰۰) از سری کتابهای آموزش زبان انگلیسی روش نیروی هوایی آغاز می‌شود و در صورت حضور منظم در جلسات این دوره شش ماهه، زبان آموزان دانش، مهارت و درک مناسبی از ساختن و به کار بردن صحیح جملات زبان انگلیسی فرا می‌گیرند.
برای ثبت نام در این دوره با مدیریت سیستم یار تماس بگیرید.
به اشتراک گذاری
تلگرام
واتساپ
ایمیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *