لوگوی سیستم یار

سیستم یار

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
بررسی و رتبه بندی عوامل موثر بر کارآمدی کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد

بررسی و رتبه بندی عوامل موثر بر کارآمدی کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد

چکیده

هدف  اصلی  این  پژوهش  بررسی و رتبه بندی عوامل موثر در کارآمدی کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد بر بهبود کیفیت خدمات است. این پژوهش براساس رویکرد یک پژوهش کمی و بر اساس استراتژی یک پژوهش  توصیفی ـ پیمایشی محسوب می‌شود.

جامعه آماری پژوهش را کارکنان شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد به تعداد ۵۲۰ نفر تشکیل می‌دهد که ۲۲۱ نفر ازآنها با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده و به استناد فرمول کوکران به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات در این پژوهش  پرسشنامه استاندارد کارآمدی کارکنان و عوامل مؤثر بر آن لهراسبی (۱۳۹۳) است.

تجزیه و تحلیل داده‌‌ها در سه  قسمت بررسی خصوصیات توصیفی و دموگرافیک نمونه، شاخص‌ها و متغیر های پژوهش‌، بررسی پیش پردازش‌ها و  آمار استنباطی انجام شد.‌ جهت بررسی نرمال بودن توزیع داده‌ها از شاخص‌های شکل توزیع (چولگی وکشیدگی‌) استفاده شد. با توجه به نرمال بودن توزیع داده‌ها  جهت بررسی فرضیات پژوهش از آزمون رگرسیون چندگانه خطی استفاده شد.

نتایج نشان داد که ارزیابی عملکرد نیروی انسانی با ضریب بتا ۰.۹۲۴ بیشتری تأثیر را بر کارآمدی کارکنان داشته و بعد از آن آموزش و توسعه نیروی انسانی با ضریب بتای ۰.۲۴۷ در رتبه دوم قرار دارد. بهداشت و ایمنی نیروی انسانی با ضریب بتای ۰.۲۴۵ در رتبه سوم و جبران خدمات نیروی انسانی با ضریب بتای ۰.۰۸۰ در رتبه چهارم قرار دارند. در نهایت نیز فرآیند جذب و استخدام نیروی انسانی با ضریب بتای ۰.۰۱۹ در رتبه آخر قرار دارد.

واژگان کلیدی: کارآمدی کارکنان، ارزیابی عملکرد، آموزش و توسعه نیروی انسانی، بهداشت و ایمنی نیروی انسانی، جبران خدمات، فرآیند جذب و استخدام نیروی انسانی

به اشتراک گذاری
تلگرام
واتساپ
ایمیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *